lördag, april 21, 2007

Här ligger min älskade och saknade mor.


Hälsade på min mor idag och tog mig en liten fika i solskenet med henne. Saknar min mor nåt så otroligt mycket. Ibland undrar man hur man ska orka ta sig vidare och fortsätta leva. Skrev en dikt till min mor då hon gick bort för snart två år sen. Den heter Själfall. Av mike till min älskade & saknade mor, 550120-050527. Tomheten är stor likt mörkret jag vandrar i. Ser upp mot stjärnorna i en oändlig rymd. Känner mig så ensam, så liten. Saknaden är svår, det faller en tår. Torkar min kind, känner en bris och vet att det är du. Du är så lugn. En stjärna faller. Så vacker, så fin. Så avlägsen, så nära. Och vet att det är farväl. Sträcker ut mina armar, och sluter min blick. Jag faller. Men jag ser dig, du är där. Och jag känner hur du alltid kommer vara här i min själ. /Din son, Michael Gröndahl.

fredag, april 20, 2007

Bängalo


Hemma hos carro och zelda och chillar lite.

Starta eget... ?


Fick ett samtal idag från ett gammalt jobb jag haft och dom vill att jag skulle komma tillbaka. Dom hade ett mycket intressant förslag vilket innebär att jag ska öppna eget och dom köper tjänsterna av mig. Kommer att vara fruktansvärt mycket slit de första månaderna men möjligheterna till MYCKET bra betalt är både stora och ljusa =D Men vet dock inte om jag är riktigt redo än. Har ju mina psykologi studier att tänka på. Men sommaren kommer nu vilket innebär att jag skulle kunna lägga ner den tid det krävs nu, på bekostnad av att sommaren kommer att försvinna. Detta är ett tungt beslut att ta. Ska både sova och tänka över saken djupt och grundligt i många dagar innan jag fattar beslutet.

Fyllemötet.


Personalmötet som blev fyllefest. Måste vara en väldigt trevlig arbetsplats. Här syns Ewa och hennes chef.

Vår känsla.


Våren är här och träden står i vacker blom.

onsdag, april 18, 2007

Träningens dag.


B-) Underbar dag och jag ska ut och jogga lite och ska gå på min kung fu träning lite senare idag. Blev dock en ganska lång ute kväll igår och fick gå hela vägen hem från vasa och det var kallt måste jag säga. Fick sova i 3 timmar för att sen åka och ha psykologi. :-S kanske att man ska träffa en tjej som jag träffa igår oxå när jag var ute. Hade annars väldigt kul igår med mina härliga polare rasmus och jonathan. På åter seende ;-)

Minnen


Ute med party gänget från scottlands resan ;-)

tisdag, april 17, 2007

Hittelön =D





Ännu en dag snart gått en förbi och man vart i skolan och pluggat. Men jag hitta en plånbok i går när jag var på väg till jobbet. Låg lite pengar i och diverse bankomat och Busskort. Hitta personens körkort och sökte upp stackarn och gav han en pling. Han blev väldigt glad och även förvånad =/ över att allt låg kvar i plånboken. Klart att det gör! Inte skulle jag ta nåt ;P hi hi... Träffa den unge mannen vad drottningtorget idag 17/4 och återlämnade plånboken till den rättmätiga ägaren och fick 200kr i hittelön =D wohooo!! Så ärlighet lönar sig oxå!! Ha ha... Så nu är min helg räddad ;P

Kärlek i Näset


Och lite kärlek var det allt i Näset =P

Hemma hos Valeria











Och den ändå lyckade och mycket trevliga kvällen avslutades hemma hos Valeria. Trötta och fylle hungriga! Men jag måste säga att hon bor väldigt fint och mysigt. Mycket att titta på och pilla på, förutom sötnosen Valeria då =P

Grillfest till hemmafest










Tjejerna blev akut pissnödiga och vi sprang upp till nån de kände och där fastna vi! Vet inte hos vem men kul var det och det börjar bubbla i Frölunda torg.

måndag, april 16, 2007

På vägen från Näset






Och vägen från Näset såg ungefär ut så här...

Grillfest i Näset







Grill fest i Näset... Blev dock ingen grillning utan mest en supa kväll på en klippa i Näset :D Hade Väldigt trevligt trots att min stackars Lax som jag hade gjort i ordning så fint fick följa med hem igen =/

söndag, april 15, 2007

I väntan på...


Har vart med sonen och är nu på väg hem för att jobba denna vackra dag :-( och så kommer det inget tåg så nu sitter jag på en trapp och glassar i solens sken :-) bara en halvtimme kvar till tåget kommer ;-)

Min champ.


Min lilla tiger uppe och marscherar :p