onsdag, maj 02, 2007

Sagan om de bannlysta klipp

Sagan om de bannlysta

Sagan om de bannlysta



HA HA!!

Skit kul!

Valborg

Ja Då har ytterligare en helg gått förbi. Det har vart en mycket rolig helg!! Det har grillats, det har festats, det har mysats och kramats. Kungen har fyllt år och demonstranter har arresterats!! Det har vart Rave och det har stampats. En väldigt trevlig och händelserik helg.

Och nu har jag tagit med mig min bärbara ut i solen och solar lite och njuter på min trädgård. Ligger och tittar på när jag nu får två nya grannar som håller på att flyttar in. Trevligt!

Här nedan för har ni lite bilder från valborg då jag äntligen fick träffa min underbara Chipmunk!! Vi har inte setts på nästan ett år! Vi åkte ut till hennes lilla stuga på landet och bärsade. Fast jag hade jobbat hela dagen så jag var ganska trött tyvärr. Men det var jätte trevligt att träffa dig igen!! Hoppas det inte dröjer ett år till tills vi ses nästa gång. Du ska ju börja i Wing Chun Kung Fu med mig nu oxå... Och dit ska jag ikväll men först ska jag ut och springa lite här nere vid hamnen.





söndag, april 29, 2007

In Trance We Trust!!

Lördagen började underbart med lite solsken som smekte min kind på morgonkvisten.
Jag ringde brorsan och och mötte upp han på backaplan och vi gick till systemet och handla upp ett litet lager och sen vidare in på ÖB och fyllde på ytterligare för grillningen vi skulle ha. Blev riktigt soft och vi käka så mycket att vi fick knäppa upp byxan.

Sen bar det av ner till mig och började supa och öppnade även en flaska mousserat rosé vin med jordgubbssmak för att skåla in sommaren. Det var faktiskt väldigt gott =) Jag gjorde mig sedan klar för vad som sedan skulle komma på denna fantastiska dag. RAVE!!!

Åkte över till röda sten där de var open air förfest inför In Trance We Trust! Det var väldigt fint och mysigt! Mer av det!! Började rulla in mot gamlestan vid 24 tiden och sen jävlar var det bara att stampa fram till kl blev 5 i morse. Kom hem när kl var 7 och slocknade direkt! =D











En orm i busken =P

Såg ihop med min son hans första, årets första och den största huggorm jag sett i ett litet buskage där den låg och solade sig.